En gångsartiklar :)

När man är på resande fot på ex flygplan, tåg eller över huvudtaget ex besöker offentliga toaletter har jag ALDRIG velat lägga mitt barn bara på skötbordet utan alltid haft med mig en egen handduk och lagt under eller Liberos engångs underlägg som är stora och bra och man kan lägga under bebisen 😉 

Dessa e grymma att ha i väskan jämt tycker jag. Om man är hemma hos en någon på besök kan det även vara skönt att inte smutsa ner ev deras skötbord/handdukar etc, så är de perfekt att ha med dessa som inte alls tar stor plats 🙂

Likaså dessa små smarta haklapparna är ju toppen att ha i väskan 😉 Så kan man bara slänga de när barnen har ätit, de blir ju oftast rätt kladdiga 😉 I alla fall min son 😉

Å vad passar inte bättre än att ha dessa i handväskan och tvätta små kladdiga händer och ansikten med 😉

Sen är ju alltid engångsbestick skönt att ha med sig som man bara kan slänga sen om man är ute och reser med tåg eller bil, på flygplan så kan man ju oftast få dessa små set 🙂

Mer bra tips att ha när man har barn skriver min vän Jenny om på sin blogg 🙂

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *