Tvättmedel ;)

 

På vår förra resa till Rhodos glömde jag tvättmedel 🙁  Jag var helt säker på att jag hade packat i en liten påse med det, men sen när jag behövde det så hittade jag det inte 🙁

Så på denna resa ska jag absolut inte glömma det 🙂 Tycker det är himla bra om man kan tvätta upp nåt, eller om man får någon irriterande fläck så kan man tvätta upp det lite grann i handfatet bara, så den slipper sätta sig ordentligt så den ev inte går bort när man kommer hem 😉

Så nu ska jag gå och göra min lilla påse med tvättmedel så jag inte glömmer det på kommande resan 😉 Verkligen bra att ha med 🙂 Speciellt när man reser med barn som kladdar ner sig mer eller mindre hela tiden 😉

Ikväll är det tvättkväll här hemma, maskinerna går för fullt, så vi har rena & fina kläder tills på sönda´:)

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *