Ipad ?

Ibland är jag lite sen med allt, men senaste grejen för barn när de reser är ju att de har en Ipad eller får låna av sina föräldrar kanske ?! 😉 Sen med massa bra filmer nerladdade eller roliga appar som de kan kolla på.

Träffade min vän Malin idag som ska resa jorden runt med sin 15 månaders och de hade precis köpt en Ipad och laddat ner massa Teletubbies filmer samt Babyeinstein i sin Ipad för att gardera sig inför over seas flygningen till USA 🙂 Rätt smart faktiskt 🙂

När vi åkte hem från Rhodos hade vi ju turen och hamna bredvid en snäll pappa som hade två tvillingpojkar på 2 år och medan de sov så fick ju Oscar låna hans Ipad och kolla på massa roliga appar och trycka på massa djur som lät mm mm. Oscar tyckte det var jättekul 🙂

Ett enkelt sätt att roa sina barn på 🙂

Kanske är det dax även för mig att köpa en Ipad?! 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *