Apollos vän ?!

 

Är ni vän med Apollo på Facebook? I så fall erbjuder de special erbjudanden till Apollos vänner  🙂

Otroligt bra erbjudanden och bra priser både om man vill resa långt eller kort 🙂 Exempelvis Kreta redan i oktober, eller varför inte en resa till Egypen, Sri Lanka eller Indien eller varför inte underbara Thailand?! Jag har besökt alla nämnda resemål och kan absolut rekommendera att resa dit med barn 🙂

 

Vietnam är ett resmål som jag inte har besökt och är grymt sugen på att åka dit 🙂 Min kära mor var där för ett par år sen och rekommenderade det verkligen, så vem vet kanske blir det vinterns resmål för oss ?!

Ett par bilder från Goa i Indien, som var ett riktigt härligt resmål 🙂

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *