Packlista

Jag har alltid skrivit en packlista innan jag ska ut och resa, men denna gången känns det verkligen inte som det behövs, utan känns som att om jag går igenom alla mina inlägg från början så har jag min lilla packlista här 🙂 Så himla smart 🙂

Ska du ut och resa gör det du oxå 🙂 Annars inom kort kommer katogorin ”praktiska restips” bli full av de inläggen som berör lite packtips 🙂

 

Denna gången känner jag mig extra lugn inför resan och alla packbestyr, känns som jag knappt hunnit packat upp och tvättat, skämt o sido…jag har järnkoll på vart alla grejerna är, eftersom vi kom hem för 1,5 v sen 🙂

Jag kan knappt fatta det, men om 5 dagar ligger jag åter igen på en solstol med massa tidningar 🙂 Underbart 🙂

 

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *