Happy Hour!

 

Ni har väl inte missat att VING har Happy Hour hela helgen på utvalda resor som man kan boka till mycket bra priser 🙂

Nedanstående mail fick jag ganska nyligen i min inkorg 🙂 Så antingen kan man välja att prenumerera på Happy Hour tipsen eller gilla VING på deras Facebook sida för att ta del av erbjudandena före alla andra 🙂 Så planerar du en resa nu i november eller december, passa på 🙂

Happy Hour-weekend på Ving.se
Grattis alla ressugna! Nu är det äntligen dags för en ny Happy Hour, där du har chansen att boka charterresor till fantastiska priser. Den här gången kan du fynda resor till Egypten, Sri Lanka och Kanarieöarna i slutet av november och början av december. Du ser alla erbjudanden här nedanför. Vi slår upp Happy Hour-portarna på fredag kl. 12.00 och håller öppet hela helgen, ända fram till midnatt på söndag. Men kom ihåg – först till kvarn…

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *