Easy Babies – resetips :)

 

Ni har väl inte missat min vän Jenny eller morsanj´s blogg som bland annat nu på sina senaste inlägg har haft en hel del resetips, bland annat några som jag inte har nämnt eller testat 😉 Så passa gärna på och spana in hennes blogg så får ni ÄNNU MER resetips och ”kött på benen” inför packningen 😉

Hon skriver om en massa tips hur enkelt det är att ha barn och vad man ska ha för grejer i olika åldrar mm mm 😉 Så missa den inte 🙂 De har oxå rest en del, har ni tur får ni säkert läsa om deras lång resa till Malaysia i vintras 🙂

Man kan aldrig få för mkt tips, men sen vad som passar dig / er bäst vet ju bara DU 🙂

 

Här är ett par bilder på våra söner 🙂 Oscar & Elias. Hennes son är precis  1 månad äldre än Oscar, här var strax innan jul när Oscar var 5,5 månad och hennes 6,5 månad. De har lekt tillsammans sen de var 2 månader så det är jätte kul och följa barnens utveckling 🙂

En lite färskare bild på kidzen på deras 1 årskalas som vi hade i juni 🙂

Visst går det fort med barn, jag blir nästan skrämd vid tanken av att Oscar snart blir 15 månder……vart tog min lilla bebis vägen 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *