Resa jorden runt med barn :)

Igår hade vi Playdate & Mammafika med Malin & Edgar som ska ut och resa jorden runt i 3 månader om 2 veckor 🙂

Gissa om jag är AVIS och oxå vill göra det 😉

Så hela vår date gick mer eller mindre åt till att snacka om deras häftiga resa 🙂 Vem vill inte resa jorden runt???!!! 🙂 JAG, varför har jag aldrig gjort det 😉

Önskar min Man hade ett sånt jobb så han bara kunde ta ledigt 3 månader i streck eller nåt så vi oxå kunde sticka iväg och resa jorden runt……..! 🙂 Dreams dreams. . ..  😉

Hur eller hur så ska de börja sin jorden runt resa i Californien med Los Angeles & San Diego och sen vidare till Hawaii och bara hänga en månad och sen åker de till Nord Korea och gör ett kort stopp innan de fortsätter vidare till Malaysia och Borneo och sen ska de tillbringa sista veckorna på Bali innan de åker hem strax innan jul 🙂 Visst låter det härligt??? Jag blir avundsjuk bara jag tänker på det 😉 Jag är även riktigt impad av dem att de åker med sin lilla 15 mån son, Edgar är född 2 dagar efter Oscar bara, så de är jämn gamla och leker väldigt ofta 😉

Malin är även gammal flygvärdinna och har rest grymt mkt, så det är alltid skoj att hänga med likasinnande människor och utbyta erfarenheter 😉 Vem vet, kanske på nästa mammaledighet om vi nu får nåt mer barn så kanske jag kan lura iväg maken OM man skulle våga resa jorden runt med 2 barn?! 😉

Nån av er som har rest jorden runt med barn? Annars får jag blogga lite om deras resa när de är hemma igen och berätta hur det gick 🙂 Gillar man att resa och har den budgeten tror jag absolut det verkligen är värt det 🙂

Malin & Edgar i somras när vi hängde i en del parker var och varannan dag 🙂 Glömde ju ta bilder igår på kidzen då det var high life, vi prioriterade att sitta ner och fika medan de lekte lugnt 😉

Coolaste Edgar som snart ska resa jorden runt 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *