5 år av kärlek :)

 

Eftersom jag & min Man firar 5 år IDAG 🙂 Har min Man bestämt att det ska vi fira med en resa utomlands 1 vecka istället för att gå ut och käka middag eller göra nåt annat tillsammans 🙂

Så nu är det bokat och klart 🙂 Han har kollat på en massa resor och även jag men igår satt vi tillsammans och  kollade på massa resor och bestämde oss för va det skulle bli 😉  Vi har ju båda vissa krav….. 😉 Bloggar mer om allt senare. Så trots att han ville överaska mig, så vill jag ha med ett finger i spelet 😉

Känner lille skrutten har fått alldeles för lite uppmärksamhet denna morgonen, jag har suttit i telefonen och framför datorn och fixat med resan. Allt tar ju längre tid än man tror….. 😉

Men nu är allt klart 🙂 På sönda´ drar vi 🙂

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *