Sunwing Resort Kamala Beach

 

I vintras närmare bestämt i slutet av januari var vi på Sunwing Resort Kamala Beach . Ett fantastiskt bra och fräscht hotell. Hotellanläggningen är ju relativt nybyggd så jag har nog inte vart på ett hotell som vart så himla fräscht och fint innan 🙂 Allt i vårt rum kändes super nytt verkligen. Det är ju inte alltid man har den känslan när man bor på hotell. Vi bodde i ett vanligt dubbelrum och hyrde till en barnsäng bara eftersom Oscar bara var 7 månader och sen hade vi faktiskt med oss vår egen vagn på den semestern då han sov en del på dagarna, då i vagnen och vi ville att han skulle ha fullt ligglägge på vagnen eftersom han helst sov på mage då 🙂 Men det finns möjlighet att boka massa olika rum alternativ, bland annat Happy Baby rum som jag skulle rekommendera om man reser med mindre barn 🙂

 

Sunwing Resort Kamala Beach

Hotellområdet var stort men låg precis på stranden om man bodde i de bungalowerna precis vid stranden, vi hade nåra hundra meter att gå då vi bodde i själva huvudbyggnanden.

Vår fantastiska utsikt från vår balkong 🙂 Det var ett grymt lyxigt hotell 🙂 Jag tror de hade 8 olika poolområden om jag minns rätt 😉 Ovan syns även UV-taket md solskydd 50 vid den lilla barndelen / barnpoolen, där små barnen kunde bada, hur bra som helst 🙂

Denna bild är oxå tagen från vår balkong, så vi hade en super mysig utsikt och såg över hela hotellet 😉 Dock var vi inte i minilandet något denna gången, då Oscar bara var 7 månader och inte ens kröp… Han var ju super nöjd av att bara få sitta i vagnen eller i våra knän på solstolarna eller bada i poolen 🙂  Men nästa gång vi åker dit kommer han garanterat att älska miniland 🙂

Vi låg oftast och solade vid poolen vid den största poolen och badade där 🙂

Här kan ni se hur Happy Baby rummen såg ut, eller deras trädgårdar, hur bra som helst att de är i markplan samt staket runt, så inte barnen kan gå ut 🙂

Självklart var alla restauranger super barnvänliga och hade barnstolar, de traditionella från IKEA faktiskt 😉 På den här resan åt Oscar mest burkmat / gröt, vi gav honom ingen annan mat heller, då han inte var vaccinerad tillräckligt för att äta inhemsk mat, samt att jag ammade honom lite oxå. Så vi introducerade honom inte till något nytt.

Trots jetleg med 6h så sov Oscar hur BRA som helst om nätterna och på dagarna. Vi kom lätt in i hans nya rutiner, då han såklart vaknade på morgonen när vi landade i Thailand, thailändsktid och det var mitt i natten svensk tid, så jag tror det var det som gjorde att han lätt kom in i de nya tiderna 🙂 Flygresan var som tidigare nämnt heller inga problem då han sov mesta delen av ditresan och en hel de tid av hemresan, så planerar du en långresa, så passa helst på medan barnen sover så mycket som möjligt, då är de betydligt lättare att ändra dygnsrytmmen för barnen 🙂

Thailand är ett av mina favoritresmål, så det kommer ni att få läsa ännu mer om längre fram i bloggen 🙂 Jag har vart i Thailand oändligt många gånger både som ”backpackers” när jag var ung, på vanliga semestrar, jobb samt vart där med Oscar i vintras 🙂 Vi funderar faktiskt på att kanske åka tillbaka till Thailand i vinter?! Men vi har inte bestämt oss ännu, dels så älskar jag att se nya platser men sen vet jag ju att Thailand är ett säkert kort, så jag vill alltid tillbaka 🙂 Just nu har jag lite Thailands abstinens……;)

Kan starkt rekommendera Sunwing Resort Kamala Beach 🙂 Har du planer på Thailand i vinter, så res dit 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *