Babyshop :)

Jag gissar att det är några av er som skall ut och resa under hösten eller kanske i vinter och inte har några sommarkläder till era kids som passar då???

Passa på att gå in på Babyshops outlet  och shoppa sommaren 2011 ´s kläder som de rear ut till super bra priser 🙂  Speciellt bebisar / småbarn brukar växa rätt snabbt 😉 Och nåt man kanske inte tänker på är att de ska ha sommarkläder mitt i vintern och då finns det oftast ingenting i butikerna.

När vi var i Thailand i vintras så hade jag ju nästan inga sommarkläder som passade lille O eftersom han var 2, 5 månad när vi reste första gången och då hade han stlk 56/62 och när vi var i Thailand hade han 68/74 på kläderna, så jag hade lite tur och kunde låna lite sommarkläder av Oscars kusin 🙂 Sen köpte jag även en del sommarkläder i Thailand oxå 🙂

Men passa på och shoppa nu om du ändå vet att ni skall ut och resa 🙂

För övrigt så har ju Babyshop grymt mycket snygga barnkläder, så man vill ju nästan ha allt de säljer 😉

Gissar att flera av er skall iväg på skidsemestrar till fjällen?! Då har ni ju ett stort utbud av höstens och vinterns senaste barnmode och fina kläder där 🙂 Check it out 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *