Sunwing Resort & Spa Sandy Bay

 

Regnet öser ner utanför fönstret och jag hör hur det bara smattrar på fönstret 🙂 Jag tycker det är super mysigt när man är INOMHUS och tända en massa ljus och bara mysa in sig 😉 Nån mer som håller med mig???

Vädret gör ju att jag surfar ännu mer om massa nya resmål och funderar på vart kommande resor skall gå nånstans??? Vart ska ni resa nästa gång? Eller funderar på? Alltid skoj med kommentarer 🙂

Nu vet jag att fler av er bloggläsare åker till Sunwing Cypern på fredag 🙂 Lykost er, ni har verkligen fantastiska veckor att se fram emot och ni lär ju längta ännu mer ikväll när regnet verkligen öser ner?!

 

Sunwing Resort & Spa Sandy Bay

Vår resa till Sunwing Resort & Spa Sandy Bay på Cypern i våras var verkligen oxå helt underbar 🙂 Hotellet är toppen, anläggningen har verkligen ALLT man kan önska sig på en familjesemester när man reser med barn 🙂

Nu när vi var på Cypern bodde vi i en 2-rumslägenget med balkong som var super mysig och stor. Dock var rummen ganska slitna. Hotellet är ju byggt 1989 och det märks faktiskt, men andra sidan hur mycket är man på rummet då…..nästan inget i alla fall inte vi mer än när man sover och gör sig i ordning typ….så det gjorde oss ingentind såklart.

Nåt som jag tycker är toppen när man reser till ett Sunwing hotell är att man kan köpa till ett bambinopaket med en matstol, sulky och resesäng på rummet. Detta kostar 350 pix och jag tycker det är värt varenda öre 🙂 Vi har fortfarande inte behövt köpa nån resesäng eller resesulky vilket är rätt skönt att slippa släpa på 🙂

Klart att sakerna inte är av senaste modet, men de funkar hur bra som helst 🙂

Underhållningen på Sunwing är oxå helt suverän, trots att Oscar bara var 11 månader när vi var där så uppskattade han de flesta momenten ändå. På dagarna gick Lollo eller Bearnie runt poolen, på eftermiddagarna var det After Beach med massa kända skandinaviska sånger och på kvällarna barnshower och minidisco. Alla dagar orkade / hann man inte ens göra allt, men just att möjligheten finns till så mycket underhållning OM man vill 🙂 Alla barn älskar ju detta 🙂

En trött Oscar & pappa efter en heldag vid poolen 😉 Här ser ni vilken härlig färg vi hade på soffan på vårt rum 😉

Reser man med riktigt småbarn kan jag verkligen rekommendera Happy Baby rummen/lägenheterna som är ännu mer anpassade för småbarn. De på Cypern angränsade även ut till den lilla lekparken där vi hängde varje eftermiddag, så kan barnen bara springa ut där själva 🙂

Maten på hotellet var såklart oxå fantastisk och alla barn under 12 år äter gratis och de har alltid en matbuffe uppdukad för alla barn både på lunchen & middagen. Vi testade den bara på några luncher och en middag, då Oscar inte åt så jätte mkt mat själv när vi var där, så det var mest lite provsmakande för honom. Så vi passade på att äta på lite olika restauranger. Men när man har lite större barn som äter är det ju perfekt 🙂 Man betalar bara för vuxnas mat samt drycker 🙂

Cypern är en jättemysig ö och härligt turkosklart vatten, så går du i funderingar att resa snart, redan i höst så är Cypern verkligen ett alternativ, eftersom det ligger ganska långt söder ut i Medelhavet brukar det vara varmt väldigt länge. Annars kanske ett bra alternativ till en vår eller sommar resa nästa år?!  😉

Spana också in

2 kommentarer

  1. Ser jättefint ut! Vi är tre familjet som reser till Thailand den 2 januari och stannar till den sista mars. Barnen kommer att gå i svensk skola och internationell förskola på Phuket. Första gången i Thailand och jag tror att det kommer att bli underbart 🙂

    1. Ååå vad härligt det låter 🙂 3 månader i Thailand 🙂 Vart i Phuket ska ni bo? Låter som nåt att kanske göra under min nästa mammaledighet?! 😉 Kommer ni att blogga under tiden? Vore kul å följa er äventyr 🙂 / Lina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *