Packexpert :)

Min son är verkligen fått ett stort intresse för väskor 😉 Jag minns i vintras när jag skulle iväg och flyga första gången på jobb och direkt jag tog upp min crewväska och skulle packa i ordning den så hoppade han i den och packade i och ur mammas grejer och då var han bara 8 månader…. 😉 Tyvärr har jag ingen bild på det….jag hade det i min gamla Iphone….som badade i ett vällingbad 🙁 Så kan det gå när man har en natthungrig bebbe 🙁

Han intresseras av alla väskor, ni vet ju mina tidigare inlägg när han mer än gärna är med och packar och packar i och ur…..;) Som en parantes, igår packade vi upp nåra flyttlådor, bland annat med lite nya leksaker åt honom och när jag packade upp så packade han i de….;)

Här hängde vi i repan på hotellet och han gillar verkligen och leka med väskor 🙂 Snacka om lättroad ibland 😉

 

Så behöver ni en packexpert – let me know 😉 Jag kan hyra ut Oscar så får ni hjälp 😉

Vet att flera av er ska ut och resa SNART 🙂 Läs inläggen från när jag började blogga igen, så har ni ju otroligt många bra tips på vad ni kan packa med er nä ni reser me era småttingar 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *