New York City :)

 

Jag har ju aldrig vart i New York med barn, eftersom jag var där senast för exakt 3 år sen…. Men jag skulle absolut kunna tänka mig att åka dit med barn 🙂 Möjligtvis när Oscar är lite äldre och kanske mer förstående? New York har ju så himla mycket sevärdheter, så det bör kanske helst vara en sån ålder som barnen tycker det är lite kul att kanske åka buss runt och kolla lite eller ta en båttur och sen göra lite andra roliga aktiviteter 😉

Jag kan vara rätt barnslig och tycker det är himla skoj och gå på typiska barnaffärer fast jag varken hade barn eller är liten, när jag var där sist 😉 Men M&M butiken gillade jag starkt 😉

Hm…om jag minns rätt så tror jag den var 3 eller 4 våningar bara bestående av olika M&M leksaker, godisar i olika former och M&M kläder 🙂 Så himla häfigt 🙂

Jag som älskar M&M i alla olika former gick såklart loss på att köpa MASSOR av godis 🙂 I en sån här affär kan nog barn roas ganska läääänge…. 😉

Jag tvingande min Man att poosa lite bredvid en M&M figur oxå 😉

En annan anledning jag gärna skulle åka till New York för är ju att shoppa massor av barnkläder 🙂 De har ju så mycket roliga märken och större utbud än vad Sverige har och dessutom rätt billigt nu när dollarn är relativt låg 😉 

New York har ju oxå väldigt många mysiga parker och lekparker där man kan hänga med barnen när de är små 🙂 Vilket förmodligen uppskattas om man tänkt sig att shoppa, så får man pausa i en lekpark en stund 😉

Jag prioriterar ju dock helst solsemestrar framför storstadssemestrar, så vi får väl se när jag nästa gång prioriterar en stostadssemester ?! 🙂

Nån som har planer på att resa till New York snart? Eller har du andra bra tips vad man kan göra med barn i New York?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag håller emd dig; just nu föredrar jag solsemester framför storstadssemester!
    Men NY hör definitivt till ett drömsresemål – återstår att se om jag någonsin kommer så långt iväg, samt ifall om det blir ensam eller med barnen.
    Jag har dock varit i bl.a London flera ggr o där finns det ju också en del roliga, lite barnsliga affärer som jag besökte, bla. Warner Bros o Disney-store! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *