11 september :(

Denna dag berör nog många i hjärtat :/ 10 år sen….helt ofattbart vad som hände….. 🙁

Jag minns denna dag såväl för 10 år sen, ni gör det säkert oxå?! Jag jobbade som reseledare på Tenerife och stod på ett av våra hotell i receptionen och kollade på deras TV, man fattade verkligen inte att det var sant…..:( Det var liksom som på film bara……. Helt ofattbart….:/

När jag var i New York i januari 2008 så höll de på att bygga minnesmonumentet Grond Zero vid platsen där det hände….. Alla mina tankar går till USA idag och alla som miste sina anhöriga…..

Tro det eller ej men 11 september 2008 så åkte jag och en vän till New York på shopping resa och det var den billigaste avresan New York hade så vi passade på att åka dit på en 5-dagars shoppingresa! Så ibland kan man göra riktiga fynd!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *