Färskpressad apelsinjuice :)

På frukostbuffen på hotellet gjorde det färskpressad apelsinjuice på mornarna så himla GOTT och fräscht 🙂

Oscar fick såklart det i sin lilla flarra, då vi var så noggranna med att han skulle få i sig tillräckligt med vätska, så han fick gärna dricka nåt sött varje dag, inte hela tiden men ibland 🙂 Han älskade den färskpressade juicen, men sen blev han alldeles röd runt munnen, vet faktiskt inte om det var av apelsinjuicen eller inte…… ?! :/

Oscar vill gärna bjuda, vad han än har så bjuder han alltid alla 🙂 Så gulligt 🙂 Jag hoppas det håller i sig ?! 😉

Vad sugen jag blev på färskpressad apelinjuice nu till frulle……å vi har inte det hemma 🙁 Det får bli en fräsch smoothie istället, vet att jag har massa goda bär i frysen och vaniljyoghurt, perfekt helg frulle 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *