3 generationer :)

 

Att resa 3 generationer på semester var verkligen super mysigt 🙂 Oscar och hans mormor har i och för sig träffats ganska mycket ändå, men de har aldrig umgåtts dygnet runt i 8 dagar 🙂 Så de fick verkligen connecta, och göra allt tillsammans, vilket jag tycker är super bra nu när jag snart ska börja jobba igen 😉 Gissar att vi kommer behöva en del barnvakt då oxå 🙂  Å såklart tycker Oscar det är super mysigt att få vara med sin mormor oxå 🙂

Så har du möjligheten res iväg tillsammans med din mamma/ pappa eller varför inte svärmor ?! 😉

Åå vad vi längtar tillbaka till solen, värmen och semester 🙂 Trots allt så är det ju en riktigt härlig höstdag idag, så det blir nog en långprommis i solskenet när Oscar har sovit sin middagslur 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *