Bra service :)

Hotellet vi bodde på hade grym service 🙂 Vi hade dock en liten incident på vårt hotellrum första natten 🙁   AC´n läckte så det var en gigantisk vatten pöl i minst sagt hela rummet nästan … 🙁  Så vissa saker o kläder blev dyblöta och stackars lilla Oscar skulle ju såklart gå till pölen och leka och halkade baklänges och slog i huvudet och det är ju fruktansvärt när det är klinkersgolv…. 🙁 Så vi blev super oroliga, men det verkade iaf ha gått bra, han mådde som vanligt resten av dagen, så det blev iaf ingen hjärnskakning tack och lov.

Hur eller hur, så var hotellet super service inriktade och kompenserade oss rejält för det som hänt. På em när vi kom till hotell rummet hade vi fått 1 flarra vin, fruktfat och massa gott snacks 🙂

Faktiskt ett gott vin 🙂 Och sen fick vi en extra kväll i A la Carte restaurangerna och en 4-rättersmiddag, egentligen ingick det bara en kväll med 4-rätters middag, men vi fick två 🙂 Så det kallar jag grymt bra service och såklart lagade de AC´n direkt åt oss 🙂 Frukterna var perfa som mellis åt Oscar och vin & snacks delade jag å mammzen på direkt 🙂

Ta fina bilder på mor & son är inte lika enkelt nuförtiden när skrutten inte gärna är stilla många sekunder, men vi gjorde några försök 😉 Hihi…..

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *