Weeding ;)

 

Vi var även på bröllop på semestern på Rhodos oxå 😉 Skämt å sido, men det var ett par som gift sig en förmiddag på hotellet, såå otroligt VACKERT var det 🙂  Tyvärr lägger jag inte ut nåra bilder på bröllopet då jag inte känner de som gifte sig……!

 

Så himla vacker miljö att gifta sig i. Detta var på den Asiatiska – a la Carte restaurangen på vårt hotell 🙂

Jag är en så himla nyfiken person, så jag kunde inte låta bli att gå och kolla och fota 😉 Bröllopskoordinatorn sa till mig att jag fick komma in och kolla innan gästerna kom 😉 Hihi…. 🙂 Så går du i bröllopstankar varför inte gifta dig på Rhodos??? Här??? Såg super härligt ut 🙂

Jag & min Man gifte oss faktiskt på stranden på Mauritsius för 2,5 år sen. Så det kommer ni att få läsa om lite längre fram i bloggen 😉 Keep on reading 😉

 

Igår hade jag besök av en vän som håller på att planerar sitt bröllop på Mallis nästa år och visade massa bilder där de ska gifta sig, såg oxå helt underbart ut 🙂 Så går du i bröllopstankar, och vill ha ett litet bröllop, satsa på ett bröllop utomlands, jag tror inte du kommer ångra dig 😉 Fram till Oscars födelse var bröllopet på Mauritsius det BÄSTA som hänt mig 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *