Poolhäng :)

Hängde vid poolen var ju vad vi gjorde större delen av tiden på dagarna 🙂

Den riktiga barnpoolen var jätte stor och bra, tyvärr inget UV-skydd/tak som det har funnits på tidigare hotell vi har vart på. Men Oscar brände sig inget, han hade ju sina UV-dräkter på sig och solskyddsfaktor 50. Så han klarade sig bra ändå, trots klarblå himmel, sol och 35 gr varmt varje dag 😉  Sen fanns det ytterliggare en barnpool för lite större barn och sen den stora poolen hade en barnavdelning eller vad man ska kalla det, där vi oxå badade. Men denna poolen var bäst för Oscar för han kunde gå omkring själv och klättra upp och ur poolen hur han ville 🙂

Så här såg hans outfit alltid ut på morgonen 🙂 Bästa UV-dräkten och solhatten från PoP. Måste säga att PoP´s solhattar är oslagbara (tror jag) 😉 har ju några flera men den mörkblå känns som det vart den bästa 😉

 

 

Ivrig i och leka med de nya strandleksakerna 🙂 Hans strandleksaker som vi hade med oss glömde vi vid poolen första dagen 🙁 Klantigt av mig 🙁 Men sen fick han dessa nya av Fritidsresors reseledare 😉 Mycket snällt 😉 Jag bara frågade om de fanns nån kvar glömda saker låda någonstans, om de fanns någonstans, men icke,  så då kom reseledaren med detta kitet åt honom 🙂 Så tack så mycket Fritidsresor 🙂 Oscar blev super gla´:)

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *