Fruktstund :)

 

Varje dag runt 11-11.30 tiden på Rhodos hotellet gick det runt med tallrikar med vattenmelon och galia melon 🙂 Hur bra som helst, perfekt med ett litet mellis den tiden innan Oscar skulle sova sin lunchlur 😉

Han dessutom älskar alla former av melon, vilket han åt ca 4-5 ggr varje dag 🙂

Så skönt när man slipper ”tänka” på semestern, när man bor på all inclusive är det som att man får allt serverat på ett silverfat 😉 Jag har sagt det innan å jag säger det igen, jag kan verkligen rekommendera att bo på all inclusive när man reser med barn och framför allt detta hotellet vi bodde på 🙂

Är det någon som har en trevlig resa att se fram emot??? 😉

Spana också in

3 kommentarer

 1. Hej!
  Följer din blogg med stort intresse för vi ska åka till Turkiet om ca 1 vecka 🙂 Jätte bra med alla tips!
  Vi ska till ett all inclusive i Bordum, jag hoppas det är lika bra som ni haft det.
  Reser för första gången utomlands (har flygit till Finland tidigare) med våran son som är 9 månader.

  Har en fråga som jag hoppas du kan svara på =)
  Tog ni med er mat från ellas kitchen ( smoothie ) igenom säkerhetskontrollen, funkade det? Eller anses det inte som mat?

  1. Yes vi tog med oss genom säkerhetskontrollen 🙂 Du kan ta välling, barnmatsburkar, ellas etc genom, de kollar bara en extra gång, så du får visa det bara 🙂 ta me dig ordentligt OM det blir en försening 😉 Kul m Turkiet 🙂 ha n toppn semester 🙂 / Lina

 2. Hej!
  Ah vilken bra blogg du hade då!
  Vi har en resa att se fram emot, första resan med barn kommer att ske i december. Två veckor borta, jag+sambo och Isabelle som då kommer att vara 13mån dessutom så ska svärmor följa med första veckan. Jag är redan nervös inför allt som ska packas, välling, vagn, alla blöjor osv…men allt går ju!
  Vi har valt att bo i en bungalow lägenhet på Gran Canaria. Gillar att sköta oss själva med att laga mat och så. Tänkte att Isabelle inte är stor nog så att allinclusive skulle löna sig, men det var kanske fel tänkt?
  Nä nu ska jag nog försöka läsa så många inlägg jag kan i denna bloggen innan tjejen vaknar! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *