Frågor ?!

Det är jättekul att ni kommenterar inläggen och skriver frågor 😉 Och jag svarar så gärna på det, så fortsätt gärna kommentera och ställ frågor så svarar jag såklart i den mån jag kan 😉

Flera av er har frågat om man verkligen får ta med sig välling, barnmatsburkar, Ellas kitchen etc igenom säkerhetskontrollen och JA, det är faktiskt inga problem alls 🙂  På Arlanda  i säkerhetskontrollen ser de ju såklart att man har någon form av vätska i väskan så man får visa upp det bara, men så länge förpackningarna är oöppnade så är det inga problem 🙂 Så himla bra, så tänk på att ta med en del till flygresan, då man aldrig vet om det blir en försening 😉 Nöjda och glad barn = nöjda och glada föräldrar 😉

På Rhodos brydde de sig inte alls, jag hade tom kvar vatten i Oscars lilla vattenflaska som vi glömt dricka ur och de hade vi kvar…. 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *