All inclusive :)

Vi hade ju all inclusive nu på denna semestern vilket jag måste säga var toppen när man reser med ett ätande barn 🙂 Maten var ju alltid klar när man gick till buffen för att äta, så det var bara att hämta maten, plocka det man ville ha och äta 🙂 Bra både för Oscar och oss……. 😉

Annars kan det ju ta rätt lång tid OM man ex går på olika restauranger, man ska beställa mat, vänta, få in maten, sen vänta på nota etc sånt kan ju ta väldigt lång tid ibland ?!

Så detta var rikigt enkelt. Ibland kom vi iväg rätt sent till middagen runt 19-19.30 tiden och han kunde vara rätt trött då underlättade det verkligen att allt fanns varmt och klart och man bara kunde äta och gå 😉

Så himla söta barntallrikar hade de, vid barnbuffen 😉

Barnmaten var verklign super barnvänlig så det var korvar, pasta, pizza, pommes, lite grönsaker uppskurna i små bitar och sen varierades det lite från dag till dag 😉 Oscar gillade främst korvarna, pastan och pommes 😉 De andra gillade han inte så mkt 😉

Många kanske har dålig erfarenhet av att all inclusive ibland kan vara tråkiga buffer och inte alls bra. Men jag har ALDRIG fått dålig mat på ett all inclusive hotell och då har jag besökt ganska många (fler om de olika hotellen och resmålen kommer i framtida blogginlägg ).

Detta hotell hade dock fantastiskt god mat 🙂 Bufferna var verkligen tipp topp och de hade olika teman varje kväll så det var verkligen variation på maten oxå. En kväll italiensk, grekisk, medelhavsbuffe, internationell och asiatisk och sen 2 kvällar åt vi på A la Carte restaurangerna 🙂

Den här fruktbuffen fanns varje dag, så himla gott 🙂 Massor av frukt att välja mellan på varje frukost, lunch & middag 🙂 Det kallar jag LYX! 🙂  Samt massa olika sallader. Det är oxå väldigt enkelt att äta nyttigt om man vill när det är buffe, för det finns så otroligt mycket att välja på 😉

Super bra barnstolar hade de oxå, så Oscar kunde äta och kladda bäst han ville i sin stol 😉

Dock älskar jag ju efterrätter, främst desserter som innehåller choklad…….. 😉

Så otroligt många goda tårtor och desserter var det varje kväll 😉 Så det är inte konstigt att jag gick upp 2 kg på den här semestern med all fantastiskt god mat 😉 Men det var det definitivt värt 😉 Mat och smakupplevelser tycker jag är en stor del av semestern 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *