Loppi-event!

 

Idag har vi haft en fullspäckad dag därav bloggtorkan…. 🙁

 Kommer mer blogginlägg om vår härliga semester på Rhodos imorn 😉

Vi började vår dag idag med ett super trevligt event på Cafe Opera som loppi.se ordnade, alltid lika trevligt 🙂

Tess m sin lilla Charles och jag 🙂 ( Oscar sov faktiskt halva eventet ! )

Den här gången fick vi spana in Name It’s barnkläder närmre, höra mer om programmet på årets UnderBARA BARN-mässan, lära oss om miljöpedagogiska spel och pussel från Gro Play och inte minst bli träningspeppade av energiknippet Leila Söderholm.

Sen har jag faktiskt vart på stan på lite olika resebyråer idag och kollat in lite resor och reseeerbjudanden, jag vet det låter galet, men min man är sugen på att sticka iväg på en resa snart, OM han får ledigt från sitt nya jobb…..så jag HOPPAS att det ev hinner bli en till resa innan Oscar börjar på dagis ?! 😉 Men som sagt det är inte säkert….. ?! 😉 Jag drömmer mig bort…..;)

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *