Längtar tillbaka….

….hua när man vaknar upp och det regnar då längtar vi verkligen tillbaka till semestern massor…..;)

Ungefär den här tiden brukar det ju se ut så här för oss – redo för en heldag vid poolen med massa roliga leksaker 😉

Vagnen som vi ”hyrde” för 175 pix från hotellet var toppen 🙂 Denna var verkligen super bra, nästan helt liggläge så Oscar sov super bra i den, ca 1,5 h varje dag och vi använde den mkt. Han börjar ju bli riktigt tung nu, väger nog minst 11 kg, så man bär ju honom helst inte långa streckor. Han stor trivdes även i sulkyn, den var rymlig, ren & fräsch och gick hur bra som helst att köra! Så ska ni resa till Aegean Blue så boka en sulky så slipper ni släpa 🙂 Ett bra tips 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *