Atlantica Aegean Blue FFFF+

Hotellet vi bodde på som tidigare nämnt hette BLUE STAR Atlantica Aegean Blue  kan jag verkligen rekommendera om du ska ut och resa med barn! Hotellet hade alla faciliteter man vill att ett hotell skall ha när man reser med barn, servicen var fantastisk och personalen likaså 🙂

Tidigare när jag har rest i Grekland  samt även jobbat i Grekland, trots att det var 10 år sen har jag erfarenheten av  de flesta greker ofta inte har vart så bra på engelska, men på detta hotell kunde verkligen alla bra engelska 🙂 Och sen fanns ju även Fritidsresors personal där 6 dagar i veckan, vilket var toppen 🙂

 

 

Blue Star Club – Atlantica Aegean Blue - Bild 1

Blue Star Club

 • Restaurang och bar
 • Stort poolområde med barnpool
 • Bamseklubben och Super Kids
 • Lekplats
 • Reseledarservice 6 dagar/vecka
 • FFFF

  Spana också in

  1 kommentar

  1. Hejsan!
   Har precis bokat till detta hotell som ni var på i september. Jag undrar dock lite om boendet, när det gäller val av balkonger eller markterass. Det fanns inte möjlighet att göra tillval nu, så är lite orolig att man kan hamna väldigt dåligt. Hur bodde ni? MVH Anna

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *