Kolymbia Beach!

Stranden i Kolymbia var väl ingen super hit, då det var klapperstensstrand, men det visste vi ju innan, så det gjorde absolut ingenting  🙂

Stranden var ändå väldigt mysig och det var alltid massor av folk där nere. Stranden lite längre bort låg precis nedanför Fritidsresors Blue Village anläggning och där var det sandstrand, men vi orkade aldrig gå ända dit bort….  😉

Vi var ner till stranden 2 ggr och badade med Oscar, men han gillade det inte så mycket, tror att det var för han inte bottnade, han var så van att gå runt själv i barnpoolen hela tiden och gillade nog inte när han inte kände botten ?!

Hotellanläggningen Blue Star Club Aegean Blue var helt fantastiskt bra som vi bodde på, på alla sätt och vis. Bland annat så kostade det ju såklart att ligga på solsängar nere på stranden, men som ni ser ovan så hade de massa solsängar på sin gräsmatta, precis i anslutning till stranden som man kunde ligga på om man ville 😉 Det kallar jag bra service 🙂 Kan verkligen rekommendera att åka dit 🙂

Klimatet var ju fortfarande väldigt varmt, vi hade ju ca 35 gr varje dag, så planerar du en semster resa redan i höst, åk dit 🙂 Det är nog varmt där minst 1-1,5 månad till ?! 😉 Eller åk dit nästa sommar ?!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *