God Morgon Stockholm. . ..

. . . säger vi här hemma 🙂 1 hel vecka sen sist och jag ser att det är en liten kille som är glad av att vara hemma och leka med alla sina saker igen 😉 Det låter av varenda sak inne från Oscars rum, tänk vad en vecka kan göra, alla hans ”gamla” leksaker blir direkt som nya och han är helt överlycklig av att leka ensam i sitt rumoch mamma får klinka framför datorn 😉 Kan nog bli ett och annat inlägg idag framför datorn, men funderar faktiskt på en morgonprommis innan frullen…..?! Jag har verkligen legat på latsidan på denna semestern och inte tränat nåt på 1v….. 🙁 Jag skyller på värmen 35 graders hetta…..å sen min onda fot som jag stukade på Midnattsloppet som fortfarande inte är bra 🙁

Å vad jag skulle vilja ha denna frukosten idag igen…… 😉 Frukostbuffé är verkligen lyxigt och gott på semester!!! Jag har ätit en stor frukttallrik först varje morgon, sen äggröra eller omelett och avslutat med pannkakor med nutella och frukt samt färskpressad apelsinjuice och grönt the till det, så himla gott 🙂

 

Oscar fick sin gröt och en stor frukt tallrik varje morgon, samt lite smörgås med ost på 🙂

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *