Rhodos flygplats. . .

….många flygplatser har jag besökt, men Rhodos flygplats var nog en av de sunkigast och äckligaste flygplatserna som jag har varit på  🙁 Eller så var det för det var sååå galet mycket folk på sån liten yta, det var många förseningar idag, pga av någon strejk som rådde på Rhodos 🙁 Så det var så jobbigt med så mycket folk och en liten 1 – åring som var full av spring, å såklart han skulle få springa av sig innan 4h flygresan hem…..

 

Trots att vi bara blev försenade 1h så var det rätt jobbigt…….:(

Dels fick vi inget veta ang förseningen, det fanns ingen personal att fråga, så man gick bara och väntade och väntade…… Och sen sov Oscar i transfer bussen till flygplatsen och skulle få sin lunch på flygplatsen, varav det fanns ingen mikro så han kunde få varm mat 🙁 Uselt 🙁 Så stackarn han var så hungrig och åt nästan en HEL barnmatsbruk kall….:( Fy så hemsk jag kände mig…..

Jag fick stå och mata honom då vi bara fick tag på en stol…..så, ja jag hoppas man slipper bli försenade mer på den flygplatsen i framtiden….för till Rhodos vill jag verkligen tillbaka till….snart…. 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *