Sol sol sol ….

…. Vilket fantastikst väder vi har 😉 vi har inte sett ett endaste moln sen vi kom hit!!! Underbart väder å vi bara solar och badar hela dagarna 😉 Oscar har blivit jättebrun på armar och ben trotts att jag smörjer in honom med solskydd 50 och han endast är i solen när gam badar….. Men är glad att han inte bränner sig!!! Man ser såå många barn i poolen utan uv dräkt vissa yngre än Oscar och det tycker jag är lite oansvarligt…..

Vi trivs alla som fisken i vattnet här inget att klaga på har egentligen massor att blogga om med massor av bilder men det kommer nästa v 😉

Men Rhodos och detta hotell är verkligen värt ett besök när man reser med barn 😉

Spana också in

2 kommentarer

  1. hej Lina,
    var bara tvungen att kommentera det här med solkläder. Jag är ju en av mammorna som INTE dragit på mina barn solkläder hela tiden:) De blir nämligen väldigt kalla om det blåser det minsta lilla när kläderna är blöta. Så vi som mest är på stranden med våra små när vi reser utomlands föredrar solkräm (även på barn under 1 år då det är ingen som helst fara för dem att bli insmorda även om vissa är helt övertygade om det, jag fick t ex inte handla solkräm till Felix på apoteket för en tant då F var under året…) för annars går barnen runt och huttrar efter ett dopp i havet.

    Kram

    1. Det förvånade mig Linda 😉 DU som brukar ha allt 😉 Jag har ju haft 4 UV dräkts ombyten med till Oscar, så han har fått en ren UV dräkt så fort han kommit upp ur badet och inte frysit nåt 😉 Sen hade Oscar eksem från han var ca 7-8 månader så därav rekommenderade de inte solkräm så tidigt för oss, det är väl individuellt, men när han var 11 månader körde vi m solkräm på honom 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *