Flera solhattar :)

Att ha fler än en eller två solhattar rekommenderas starkt 😉

Vi har faktiskt 5 solhattar som vi har med oss när vi är på semester. Inte bara för att variera, vilket kan vara kul, utan främst för att de slängs i vattnet och blir blöta när Oscar kommer på att han inte vill ha solhatt på sig 😉 Då sitter hatten bättre om det kommer på en ny torr än om det blir en blöt som ska på, då åker den av lika fort 😉 Eller så kanske de slängs av i förbi farten bara i vagnen och man ser inte att den slängs…….så är de bra m nåra extra 😉

Vi har tre ”vanliga” solhattar och två badsolhattar vilka främst används när han badar 🙂 Så ha med dig flera 😉

UV-dräkter har jag ju bloggat om tidigare och som sagt ha flera UV-dräkter oxå, så man kan byta mellan dem om de inte hinner torka 😉 Å häng de på avigsidan när ni torkar dem, så slipper de bli så solblekta 😉

Sötizen i nåra av sina solhattar 😉

Alla solhattar är kanske inte direkt så ”fina” hihi….men de är praktiska och bra 🙂 Badsolhattarna är ju bra för de täcker en del av öronen och nacken, så de inte bränner sig där 😉

Ovanstående solhatt täcker mycket, men jag föredrar faktiskt solhattarna man kan knyta fast, så sitter de faktiskt lite bättre 😉

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *